Hudbehandlinger

Gi huden det lille ekstra med våre behandlinger
Ta vare på den vakre huden din

Hudbehandling og hudpleie

Huden er avhengig av regelmessig pleie for å være frisk og glødende. Alles hud er unik, så det er ikke en selvfølge at alle kan få den samme hudbehandlingen. Derfor er det svært viktig å konsultere en hudpleier, som kan analysere og kartlegge din hud, finne ut hva din hud spesifikt trenger og gi behandling deretter.

Linda’s Fotterapi & Hud utfører hudpleie / dyprens av huden og voksbehandlinger på hele kroppen.

Huden vår er dyrebar og fortjener kun den beste pleien!

Velkommen til Linda's Fotterapi & Hud

Priser og informasjon

Hudpleie

Pris: 540,-
Varighet: 45 min.

Informasjon: Under en hudpleiebehandling vil jeg analysere og kartlegge din hud og dens behov. Deretter vil jeg gi huden din den pleien den trenger og fortjener, og foretar evt. en dyprens av huden, hvis det er behov for det.

Jeg vil også gi deg anbefalinger av produkter til pleie hjemme.

Dyprens

Pris: 750,-
Varighet: 60 min.

Informasjon: Som inkluderer rens, peeling, damp, utklemming, lett massasje av ansikt/nakke og tilpasset maske. Passer til alle hudtyper. Fokuset i denne behandlingen er rensende og fuktighetsgivende ingredienser. Anbefales også til førstegangsbesøkende som trenger råd og veiledning.

Her brukes Thalgo eller Babor sine nydelige produkter.

Brasiliansk voks

Pris: 540,-
Varighet: 45 min.

Informasjon: Brasiliansk voks (også kjent som intimvoksing) er kosmetisk hårfjerning i kvinners underliv. Resultatet varer vanligvis ca. 4-6 uker.

Voks av bikinilinje

Pris: 250,-
Varighet: 30 min.

Informasjon: Voksing av bikinilinje er svært vanlig mot varmere tider. Under behandlingen vokser vi området utenfor bikinilinjen, i motsetning til brasiliansk voksing som vokser hele underlivet. For best resultat anbefales det å vokse hver tredje til femte uke.

Voks av legger

Pris: 350,-
Varighet: 30 min.

Informasjon: Hårfrie og glatte legger er fint året rundt, spesielt mot høytider og sommeren. Voksing er en bedre hårfjerning i form av at hårene vil etter hvert gro ut saktere og mykere enn ved vanlig barbering. Med voksing av legger vil du få flotte, glatte og hårløse legger i lengre tid.

Voks av lår

Pris: 350,-
Varighet: 30 min.

Informasjon: Hårfrie og glatte lår er fint året rundt, spesielt mot høytider og sommeren. Voksing er en bedre hårfjerning i form av at hårene vil etter hvert gro ut saktere og mykere enn ved vanlig barbering. Med voksing av lårene vil du få flotte, glatte og hårløse lår i lengre tid.

Voks av hele ben

Pris: 700,-
Varighet: 1t.

Informasjon: Hårfrie og glatte ben er fint året rundt, spesielt mot høytider og sommeren når det er fine, korte kjoler som skal brukes. Voksing er en bedre hårfjerning i form av at hårene vil etter hvert gro ut saktere og mykere enn ved vanlig barbering. Med voksing av hele benet vil du få flotte, glatte og hårløse ben i lengre tid.

Voks av hele ben
- Inkl. bikinilinje

Pris: 920,-
Varighet: 1t og 15 min.

Informasjon: Hårfrie og glatte ben er fint året rundt, spesielt mot høytider og sommeren når det er fine, korte kjoler som skal brukes. Voksing er en bedre hårfjerning i form av at hårene vil etter hvert gro ut saktere og mykere enn ved vanlig barbering. Med voksing av hele benet vil du få flotte, glatte og hårløse ben i lengre tid.

I denne behandlingen får du også voksing av bikinilinjen inkludert, slik at du er klar for bikinisesongen!

Voks av rygg

Pris: 450,-
Varighet: 30 min.

Informasjon: Hår på ryggen kan være frustrerende og plagsomt, og være en sjenanse for mange. Derfor vil voksing av ryggen være en perfekt løsning. Hårene vil over tid bruke lengre tid på å gro tilbake, og de kommer ut mykere enn ved vanlig barbering.

Voks av armhuler

Pris: 250,-
Varighet: 15 min.

Informasjon: Voksing av armhuler vil være en mer skånsom løsning enn barbering. Barbering kan føre til irritasjon, inngrodde hår og hårene gror fort ut igjen, men de stikker og klør mer mens de vokser ut. Med voksing vil hårene etter hvert med flere voksbehandlinger vokse saktere, og hårene som kommer ut er mykere og mindre irriterende for huden.

Voks av halv arm

Pris: 250,-
Varighet: 30 min.

Informasjon: Noen syns det estetisk er penere med noe mindre hår på armene enn andre, og noen ganger er det kun behov for å fjerne hår på halve armen. Gjerne underarmen. Med voksing av armer vil hårene gro saktere tilbake etter jevn behandling og hårene kommer opp mykere og mindre irriterende for huden.

Voks av hel arm

Pris: 350,-
Varighet: 30 min.

Informasjon: Noen er svært plaget med kraftigere hårvekst på armene, eller så syns man selv at det estetisk er penere med glatte, hårløse armer. Vi vokser gjerne hele armen din for deg.

Voks av nesehår

Pris: 100,-
Varighet: 15 min.

Informasjon: Nesehår er plagsomt for mange, og mange syns det er sjenerende. Voks av nesehår sørger for at hårene bruker lengre tid på å komme tilbake enn ved napping.

Voks av overleppe

Pris: 150,-
Varighet: 15 min.

Informasjon: Spesielt kvinner syns hår på overleppe kan være sjenerende. Voksing er mer anbefalt enn barbering, da hårene kan komme tilbake mørkere og tykkere enn ved voksing. Huden blir mindre irritert med voksing, og spesielt huden i ansiktet, spesielt rundt munnen, er viktig å bevare.

Voks av hake

Pris: 150,-
Varighet: 15 min.

Informasjon: Noen mennesker foretrekker å ha en hårløs hake, og voksing er mer foretrukket enn barbering. Huden i ansiktet har allerede lett for å bli irritert og ødelagt, og barbering kan bidra til stor irritasjon når hårene raskt gror ut igjen, mens med voks vil groprosessen være enda lenger og huden blir samtidig bedre bevart.

Voks av overleppe og hake

Pris: 200,-
Varighet: 15 min.

Informasjon: Mye hår på overleppe og hake kan for mange, spesielt kvinner, være ekstremt sjenerende. Med voksing vil huden ivaretas og bli mindre irritert enn ved barbering. Hårene vil bruke lengre tid på å gro tilbake etter voksing, og de gror tilbake lyse og myke, i motsetning til barbering, hvor hårene kommer tilbake tykkere, mørkere og mer irritert.

Voks av kinn

Pris: 150,-
Varighet: 15 min.

Informasjon: Hår i ansiktet, blant annet kinnet, er sjenerende for mange. Ved voksing vil håret gro mykere tilbake og bruke lengre tid på å gro tilbake, enn ved barbering.

Voks av hele ansiktet

Pris: 450,-
Varighet: 30 min.

Informasjon: Hår i ansiktet, er sjenerende for mange. Ved voksing vil håret gro mykere tilbake og bruke lengre tid på å gro tilbake, enn ved barbering.

Voks av bryn m/ farge

Pris: 350,-
Varighet: 15 min.

Informasjon: Voksing av bryn er en rask behandling. Sammen kartlegger vi brynets form før vi utfører voksbehandlingen. Etter voksingen påfører vi farge på brynene.

Voks av bryn

Pris: 200,-
Varighet: 15 min.

Informasjon: Voksing av bryn er en rask behandling. Sammen kartlegger vi brynets form før vi utfører voksbehandlingen. Farging av bryn er ikke inkludert i denne behandlingen.

Voks av hele kroppen
- Eksl. ansiktet / brasiliansk

Pris: 1350,-
Varighet: 2t.

Informasjon: Noen ganger føler man behov for å bli glatt og fri for hår på hele kroppen, for eksempel når man skal på ferie. Vi vokser vekk alt, men utfører ikke voks i ansiktet eller brasiliansk voks under denne behandlingen.

Benytt en sertifisert hud- og kroppsterapeut

Bestill time nå!

Som sertifisert hud- og kroppsterapeut er jeg opptatt av at din hud skal få den beste behandlingen den fortjener og kunne unngå problemhud i senere tid.

Huden vår er unik og krever en ordentlig analyse og kartlegging før en behandling startes. Skal det utføres hårfjerning med voks, vil vi behandle huden på forhånd og behandle huden med serumer, kremer eller lignende etter hårfjerningen, slik at huden din bevares på best mulig måte.

Er du opptatt av at huden skal få den riktige behandlingen for din hudtype og til slutt få en sunn og glødende hud?

Bestill time hos meg nå!

Linda utenfor lokalet